Olen pikkuhiljaa asettumassa siihen mielentilaan, että kirjastani, 4 vuotta työstetystä ajatuslapsesta, on tulossa totta.

Koska sille ei suotu perinteisen kustannussopimuksen kunniaa marginaalisen genrensä takia (aikuisten fantasia) päätin toteuttaa kirjan yhteistyössä Suunnittelutoimisto Tammikuun kanssa. Minähän olen kirjoittamisen ammattilainen, joten oli itsestään selvää, että kirjan viimeinen kustannustoimituskierros ja taitto, sekä kansien suunnittelu teetetään ammattilaisella.

Kansikuviksi ostin alkuperäistyöt kuvataiteilija Miranda Tuntumalta, Voin lämpimästi suositella häntä myös muille kaikenlaisiin kuvitusprojekteihin. Hän osaa tehdä logoja, sarjakuvastrippejä ja kuvituksia.

Kansien vaslmistuttua kirja on kohtapuoleen valmis painoon. Se tulee ilmestymään sekä e-kirjana, että perinteisenä, kovakantisena kirjana. Lisää tietoa kirjastani löydät tältä sivulta