Magian lapset Tristanin koru

Kirjailija: Anna Alaviuhkola

Kansikuvat: Miranda Tilanterä

Kun Hanna saa yllättäen syntymäpäiväpaketin edesmenneeltä äidiltään ja alkaa selvittää sen arvoitusta, avaa se hänelle ikkunan perheensä salattuun menneisyyteen ja Magian Lasten olemassaoloon.


Hanna sinkoutuu keskelle Magian Lasten maailmaa, kun Joutsa Havu astelee monen vuoden jälkeen takaisin hänen elämäänsä. Joutsa on saanut tehtäväkseen suojella Hannaa ja Magian Lapsia, vaikka heidän välisensä kielletty rakkaus tekee tehtävän vaikeaksi.

Äidiltä saatu verenperintö houkuttelee salaseura Eliitin Hannan jäljille ja alkaa kilpajuoksu ihmisten ja Magian Lasten maailmojen välillä. Hannan ja Joutsan yhteisen maailman tulevaisuus on vaakalaudalla. Tristanin korun on löydyttävä, ja vain Hannalla on ratkaisun avaimet käsissään.

Kirjan ensimmäinen erä tulee painosta 06.04.2020 Kirjani on ennakkotilattavissa: Suomalaisesta kirjakaupasta, Bookystä, Adlibriksesta ja Prisman verkkokaupasta.

Edullisimmin saat sen kuitenkin tilaamalla kirjan näiden sivujen kautta. Lopetan ennakkomyynnin tällä hinnalla 31.03.2020